Διπλή ποινή για τον Perez

Ο Μεξικανός οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις κίτρινες σημαίες.

Διπλή ποινή για τον Perez

Αυστηροί αποδείχθηκαν οι αγωνοδίκες του Grand Prix Σιγκαπούρης, καθώς εφαρμόζοντας –σωστά- το γράμμα του νόμου, επέβαλλαν δύο ποινές στον Sergio Perez ενόψει του δέκατου-πέμπτου αγώνα της σεζόν! Ο Μεξικανός δεν συμμορφώθηκε στο καθεστώς κίτρινης σημαίας στο φινάλε του Q2, όπου ο Romain Grosjean και ο Jenson Button είχαν εξόδους.

Πέρασε στο Q3, τελικά κατετάγη δέκατος αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Ο οδηγός της Force India θα εκκινήσει τελικά από τη δέκατη όγδοη θέση, καθώς έλαβε 3 θέσεις ποινής γιατί προσπέρασε τη Haas του Esteban Gutierrez και άλλες 5 επειδή δεν μείωσε την ταχύτητά του στον απαιτούμενο βαθμό. Παράλληλα, πήρε και 3 βαθμούς ποινής στην αγωνιστική λισάνς του.

Οι αγωνοδίκες για τον αγώνα που διεξάγεται υπό το φως των προβολέων στη Μαρίνα Μπέι, είναι οι Gerd Ensser, Steve Stringwell και Mark Blundell.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA