Δραστικά μέτρα από την Pirelli ζητά ο Rosberg

O Nico Rosberg επιθυμεί η Pirelli να λάβει δραστικά μέτρα ενόψει του Grand Prix της Μόντσα, προκειμένου να αποφευχθούν τα φαινόμενα που έλαβαν χώρα επί βελγικού εδάφους.

Δραστικά μέτρα από την Pirelli ζητά ο Rosberg

Συγκεκριμένα, ο Nico Rosberg είδε το πίσω δεξί ελαστικό του να "κλατάρει" κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους των δοκιμαστικών του βελγικού Grand Prix κι ενώ είχε αναπτύξει πάνω από 300χλμ/ώρα.

"Είχα τύχη που δεν χτύπησα στα τοιχία. Αυτό δεν θα ήταν σίγουρα καθόλου διασκεδαστικό", ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου, του οποίου η γυναίκα περιμένει από ημέρα σε ημέρα το πρώτο τους παιδί.

Φοβούμενος ανάλογο περιστατικό στο Grand Prix της Μόντσα, ο Rosberg δήλωσε: "Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στην Μόντσα και είναι ο πιο γρήγορος της χρονιάς, επομένως πρέπει να σκεφτούν κάτι, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν όλες οι κάμερες της πίσω θέασης, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αν ένα ελαστικό είναι έτοιμο να σκάσει και θα μπορούν να μας προειδοποιούν. Τέλος πάντων κάτι τέτοιο".

Να σημειωθεί ότι και ο Sebastian Vettel αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα στο Grand Prix του Σπα και ο Rosberg δεν παρέλειψε να κάνει σχετική αναφορά στο blog του.

Διαβάστε ακόμη:

GP Βελγίου (FP2): Πρωτιά και ατύχημα για τον Rosberg

Έξαλλος ο Vettel: "Αν είχε συμβεί νωρίτερα, θα είχα γ@@@θεί"

News 24/7

24MEDIA NETWORK