Έφυγε από τη ζωή ο Jules Bianchi

Ο 25χρονος οδηγός, Jules Bianchi, ο οποίος βρισκόταν για 9 μήνες σε κώμα έπειτα από τραγικό δυστύχημα στο ιαπωνικό Grand Prix το 2014, άφησε την τελευταία του πνοή τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (18/7).

Έφυγε από τη ζωή ο Jules Bianchi

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 25χρονος πιλότος της Formula 1, Jules Bianchi, ο οποίος υπέκυψε στους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο κεφάλι.

Ο πρώην οδηγός της Marussia βρισκόταν για 9 μήνες σε κώμα έπειτα από το σοβαρό ατύχημα το οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Ιαπωνίας στις 5 Οκτωβρίου 2014, όταν έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του με αποτέλεσμα αυτό να "καρφωθεί" στο κάτω μέρος του γερανού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην πίστα, στο σημείο που είχε εγκαταλείψει νωρίτερα ο Andrian Sutil.

Με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του γνωστοποίησε την τραγική είδηση:

“Ο Jules πάλεψε μέχρι το τέλος, όπως έκανε πάντα, αλλά σήμερα η μάχη του έφτασε στο τέλος. Ο πόνος είναι τεράστιος και απερίγραπτος”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας του άτυχου πιλότου, η οποία ευχαριστεί παράλληλα όλους όσοι πάλεψαν όλο αυτό το διάστημα να κρατήσουν στη ζωή τον Jules, όπως επίσης και όλους όσοι όλο αυτό το διάστημα στήριζαν την οικογένεια με μηνύματα συμπαράστασης εκφράζοντας την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

Το ατύχημα του Bianchi:

News 24/7

24MEDIA NETWORK