Έξαλλος ο Arrivabene

Η Ferrari βάλλει κατά του Kvyat για την εγκατάλειψη του Vettel.

Έξαλλος ο Arrivabene

Ο Sebastian Vettel έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη του φετινού τίτλου και υπαίτιος για αυτό είναι ο Daniil Kvyat, που τον χτύπησε δις στην εκκίνηση του Grand Prix Ρωσίας. Η πρώτη επαφή έγινε στα φρένα για τη στροφή 2 και η δεύτερη κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης στροφής 3.

Ατύχημα που έβγαλε νοκ άουτ τον Γερμανό και έκανε έξαλλο τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, Maurizio Arrivabene. Ο Ιταλός απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το συμβάν και με το αν ο Vettel είχε σηκώσει το πόδι από το γκάζι πριν τη δεύτερη σύγκρουση.

«Φυσικά είχε κόψει ταχύτητα ο Vettel – τι έπρεπε να κάνει, να πετάει. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει σημασία το να κοιτάς την τηλεμετρία αλλά να δεις τι συνέβη. Η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Ο Sebastian μου είπε πως τον ακούμπησε νωρίτερα, ελάχιστα και μετά έπεσε πάνω του πολύ δυνατά. Φυσικά μετά από μία τέτοια επαφή παίρνεις το πόδι από το γκάζι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σε χτυπήσουν ξανά! Αυτό δεν χρειάζεται τηλεμετρία! Μιλώντας στα ΜΜΕ, την πρώτη μέρα που ανέλαβα αυτό το ρόλο, σας υποσχέθηκα πως θα είμαι ειλικρινής. Την προηγούμενη λοιπόν φορά, στην Κίνα, δεν παραπονέθηκα για τον Kvyat. Είχα πει πως έκανε τη δουλειά του. Τώρα όμως δεν έχω τρόπο να δικαιολογήσω τις πράξεις του», είπε ο Arrivabene.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άπιαστος ο Ρόσμπεργκ! Έκανε το 4Χ4

News 24/7

24MEDIA NETWORK