Έξαλλος ο Vettel: "Αν είχε συμβεί νωρίτερα, θα είχα γ@@@θεί"

Έξαλλος με τους ανθρώπους της Pirelli ήταν ο Sebastian Vettel αμέσως μετά από το Grand Prix του Βελγίου, καθώς ένα κλατάρισμα στο ελαστικό του στον προτελευταίο γύρο στο Σπα του στοίχισε την τρίτη θέση.

Έξαλλος ο Vettel: "Αν είχε συμβεί νωρίτερα, θα είχα γ@@@θεί"

Ο Sebastian Vettel στάθηκε άτυχος στο Grand Prix του Βελγίου, καθώς δύο γύρους πριν από το φινάλε και ενώ βρισκόταν στην τρίτη θέση, ένα κλατάρισμα στο ελαστικό του ήταν η αιτία να τεθεί εκτός.

Αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός, φανερά εκνευρισμένος από την εξέλιξη του Grand Prix ζήτησε εξηγήσεις από τους ανθρώπους της Pirelli.

"Δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν αυτό είχε συμβεί 200 μέτρα νωρίτερα, δεν θα βρισκόμουνα εδώ να σας μιλάω, θα είχα "καρφωθεί" στην Eau Rouge (στροφή στην πίστα του Σπα). Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει... Αξίζαμε να βρισκόμαστε στο βάθρο", δήλωσε αρχικά στο BBC ο Vettel.

Συνεχίζοντας τόνισε: "Ποια ήταν η απάντηση (της Pirelli); Η ίδια όπως κάθε φορά: "Υπήρξε ένα κόψιμο στο ελαστικό, κόπηκε από κομμάτι που βρέθηκε στην πίστα, ίσως φταίει κάτι με την κατασκευή, ο οδηγός βγήκε εκτός πίστας". Αν ο Nico μας λέει πως δεν βγήκε εκτός πίστας, τότε δεν το έκανε. Γιατί να μας πει ψέματα; Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Δεν βγήκα εκτός πίστας, στα καλά καθούμενα ανατινάχτηκε το ελαστικό. Αν είχε συμβεί νωρίτερα, θα είχα γ@@@θει".

Διαβάστε ακόμη:

GP Βελγίου: Περίπατος για Hamilton στο Σπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK