Εξιτήριο ο Schumacher, ξύπνησε από το κώμα!

Μια απροσδόκητα θετική εξέλιξη είχε η κατάσταση του Michael Schumacher. Ο Γερμανός, ο οποίος βρισκόταν σε κώμα εδώ και αρκετούς μήνες, επανήλθε με τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλευόταν να του δίνουν εξιτήριο.

Εξιτήριο ο Schumacher, ξύπνησε από το κώμα!

Απροσδόκητα θετική εξέλιξη είχε η κατάσταση υγείας του Michael Schumacher. Φίλοι και συγγενείς του Γερμανού έμαθαν το πρωί της Δευτέρας (16/6) πως ξύπνησε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν τους τελευταίους μήνες, παίρνοντας παράλληλα εξιτήριο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Η αποκατάσταση του Schumacher, η οποία αναμένεται να διαρκέσει αρκετό καιρό, θα συνεχιστεί σε άλλο μέρος, το οποίο βέβαια παραμένει άγνωστο ακόμα, μιας και η οικογένειά του θέλει να κρατήσει μακριά τους δημοσιογράφους.

Ο 45χρονος επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς έκανε σκι στις Άλπεις, με τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλευόταν να θεωρούν αρκετά δύσκολο το ενδεχόμενο να καταφέρει να ζήσει.

Τελικά μετά από 170 μέρες που βρισκόταν σε κώμα, τα καλά νέα για την κατάσταση του Γερμανού ήρθαν δια στόματος της μάνατζερ του, Σαμπίνε Κεμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μάνατζερ του Michael Schumacher:

"Η οικογένειά του θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ που έκαναν τρομερή δουλειά όλους αυτούς τους μήνες.

Επίσης η οικογένεια Schumacher ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν αυτούς τους μήνες στο πλευρό του Μίκαελ. Είμαστε βέβαιοι ότι βοήθησε πολύ αυτό.

Για το μέλλον ζητούμε κατανόηση, καθώς η πλήρης αποκατάστασή του θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK