Έμεινε να απορεί ο Rosberg

Ο Γερμανός περιορίστηκε στην έβδομη θέση στο Grand Prix του Μονακό.

Έμεινε να απορεί ο Rosberg

Μετά το τέσσερα στα τέσσερα στα πρώτα Grand Prix της σεζόν, ο Nico Rosberg έχει δύο συνεχόμενους αγώνες που προβληματίζουν. Κι αν στην Ισπανία ήταν ο Lewis Hamilton αυτός που τον έβγαλε νοκ-άουτ, στο Μονακό τα προβλήματα ήταν άλλα. Τερματίζοντας μόλις έβδομος, ο Rosberg έχασε πολύ έδαφος και πλέον η διαφορά από τον teammate του μειώθηκε στους 24 βαθμούς.

Η κακή μέρα λένε φαίνεται από το πρωί και ο 30χρονος είχε πολύ αργό ρυθμό στους πρώτους γύρους του αγώνα του Πριγκιπάτου. Έχανε συνεχώς έδαφος από τον τότε πρωτοπόρο Daniel Ricciardo και τελικά αναγκάστηκε να αφήσει τον Hamilton να τον περάσει.

«Δεν ξέρω γιατί δεν είχα την απαιτούμενη ταχύτητα στο ξεκίνημα του αγώνα. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο σετ ελαστικών», είπε ο Γερμανός, αναφερόμενος σε ένα θέμα για το οποίο ακόμα δεν υπάρχει κάποια σχετική τοποθέτηση από την ομάδα.

Μετά έχασε έδαφος και στο pit stop αφού η αρχική καθυστέρηση, τον ανάγκασε να περιμένει να περάσει και η «κίνηση» που είχε προκύψει στο pit lane, συμπλήρωσε ο Rosberg.

News 24/7

24MEDIA NETWORK