Ένα "κλικ" για τα παιδιά

Κορυφαία ονόματα της Φόρμουλα 1 επέδειξαν τις φωτογραφικές τους ικανότητες και σε συνεργασία με το "Zoom", ένα φιλανθρωπικό πρότζεκτ, θα ενισχύσουν ένα νοσοκομείο του Λονδίνου που φιλοξενεί άπορα παιδιά.

Ένα "κλικ" για τα παιδιά

Συγκεκριμένα ζητήθηκε σε πιλότους και επικεφαλής ομάδων να τραβήξουν μία φωτογραφία με οποιοδήποτε περιεχόμενο. Εν συνεχεία οι "δημιουργίες" τους θα δημοπρατηθούν, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το "Great Ormond Street Hospital".

Ο Λιούις Χάμιλτον έβγαλε μία φωτογραφία "από τη θέση του οδηγού" σε ένα πιτ στοπ στο Σπα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έδωσε μία γεύση από τις Άλπεις και ο Μπρούνο Σένα κινήθηκε σε πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς.

"Η δημοπρασία είναι μία καταπληκτική ιδέα. Θα συγκεντρωθούν πολλά χρήματα για το νοσοκομείο και οι ομάδες θα συμμετάσχουν", δήλωσε ο πρόεδρος της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλστοουν.

Από την πλευρά της η Αντόνια Νταλμαχόι, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του λονδρέζικου νοσοκομείου, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση και εξέφρασε την ανυπομονησία της για τη δημοπρασία.

Η δημοπρασία θα γίνει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα χορού του "Wyndham Grand London Chelsea Harbour", παρουσία αρκετών στελεχών της Φόρμουλα 1. Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την υποβολή προσφορών για τις φωτογραφίες θα γίνουν γνωστές εντός των επόμενων ημερών.

Η επιλογή του Χάμιλτον

Η φωτό του Φέτελ

Η "δημιουργία" του Σένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK