Εντυπωσιακή η McLaren με κλειστό κόκπιτ

Η Formula 1 εξετάζει το ενδεχόμενο τα μονοθέσια να αποκτήσουν κλειστό κόκπιτ και ο Ολλανδός Andries van Overbeeke αποτύπωσε στο χαρτί το πλάνο αυτό, ενθουσιάζοντας τους φίλους της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εντυπωσιακή η McLaren με κλειστό κόκπιτ

Με την κατάσταση της υγείας του Jules Bianchi να παραμένει κρίσιμη 9 μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Grand Prix της Ιαπωνίας, η Formula 1 εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο τα μονοθέσια να αποκτήσουν κλειστό κόκπιτ, προκειμένου να αποφευχθούν οι τραυματισμοί στο κεφάλι.

Μέχρι τα λόγια να γίνουν πράξη, ο Ολλανδός σχεδιαστής Andries van Overbeeke, παρουσίασε μια σειρά από σχέδια για το πως οραματίζεται τη McLaren Honda του 2019.

"Έφτιαξα αυτό το κόνσεπτ για να οπτικοποιήσω πως θα μοιάζουν τα μονοθέσια με κλειστό κόκπιτ. Από εκείνη την εβδομάδα το 2009 με τα ατυχήματα των Massa και Surtees, ήθελα να δείξω ότι τα στέγαστρα μπορούν να δείχνουν όμορφα", δήλωσε για το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό εγχείρημά του.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

 

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA