Επιστροφή Hakkinen στη Formula 1

Το 1998 και το 1999 κυριαρχούσε στις πίστες της Formula 1 κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο βετεράνος πλέον, Mika Hakkinen, ανακοίνωσε την επιστροφή του στο άθλημα που τίμησε με το παραπάνω για περίπου 10 χρόνια, όντας μέλος της ομάδας της McLaren.

Επιστροφή Hakkinen στη Formula 1

Ο 48χρονος Mika Hakkinen επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Ο πάλαι ποτέ παγκόσμιος πρωταθλητής 1998, 1999 ανακοίνωσε την ένταξή του στην ομάδα της McLaren. Ο Φινλανδός πρώην οδηγός, αγωνίστηκε στη Formula 1 για περίπου μία δεκαετία (1991-2001), αγωνιζόμενος με την βρετανική ομάδα αλλά και με τη Lotus, πλέον θα γυρίσει πίσω σε γνώριμα λημέρια, καθώς θα είναι ο πρεσβευτής της McLaren και θα δουλεύει δίπλα στον πρόεδρο Ζακ Μπράουν και το τμήμα μάρκετινγκ, προκειμένου να εξετάσει νέες συνεργασίες και ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν για την ομάδα.

Ο ίδιος ο Hakkinen σε δηλώσεις του σημείωσε χαρακτηριστικά: "Για μένα, η McLaren είναι το σπίτι μου στην Formula 1. Τα τελευταία χρόνια έχει προβλήματα, αλλά όταν πρόκειται για την McLaren το ερώτημα θα ήταν πότε και όχι εάν θα ξαναγίνει ανταγωνιστική και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ποτέ δεν έκοψα την επαφή με την ομάδα, θα είναι χαρά μου να συνεργαστώ με μάνατζερς και να απορροφηθώ στον κόσμο της McLaren. Ανάμεσα στα σούπερ αυτοκίνητα στον κόσμο, υπάρχουν αναμφισβήτητα και αυτά της McLaren".

Η Formula θα πάρει λίγο από την αίγλη ενός από τους ανθρώπους που την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό, έχοντας πολλούς φανς ανά τον κόσμο.

Photo credits: AP Photo/Dolores Ochoa

News 24/7

24MEDIA NETWORK