"Επίθεση" Grosjean στον Ericsson

Ο Γάλλος οδηγός ήταν έξαλλος μετά το τέλος του Grand Prix Κίνας. Διαβάστε τι είπε για τον Ericsson.

"Επίθεση" Grosjean στον Ericsson

Μετά από δύο συγκλονιστικές εμφανίσεις στα Grand Prix Αυστραλίας και Μπαχρέιν όπου τερμάτισε έκτος και πέμπτος αντίστοιχα, στην Κίνα ο Romain Grosjean περιορίστηκε στη 19η θέση. Είχε έναν κακό αγώνα, κάνοντας το χειρότερο δώρο στον εαυτό του για τα τριακοστά του γενέθλια.

Aρχική πηγή του κακού για την κακή εμφάνιση, αποτέλεσε η σύγκρουση με τη Sauber του Marcus Ericsson στην πρώτη στροφή του 56 γύρων αγώνα. Και μιλώντας για αυτή, ο οδηγός της Haas δεν κρατήθηκε…

"Ήταν τα χειρότερα δυνατά γενέθλια. Αυτός ο βλάκας ο Ericsson με χτύπησε στην πρώτη στροφή και έσπασε την εμπρός αεροτομή μου. Δεν κοίταξε καν, δεν κατάλαβε καν πως ήμουν εκεί ή πως είχαμε επαφή. Πρέπει να ανοίξει τα μάτια του", είπε ο Grosjean μιλώντας στο γαλλικό Canal+.

Πάντως ο οδηγός της Haas δεν εθελοτύφλησε, εντοπίζοντας και τα κακώς κείμενα της δικής του ομάδας στον τρίτο αγώνα της σεζόν.

"Η ισορροπία του μονοθεσίου ήταν καταστροφική, από την αρχή έως το τέλος του αγώνα. Πρέπει να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε τι συνέβη. Δεν μπορεί χωρίς λόγο από εκεί που ήμασταν, να βρεθούμε σε ένα τέτοιο επίπεδο απόδοσης. Όμως και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει και τα θετικά του, να μας επιτρέψει να μάθουμε πολλά", συμπλήρωσε ο Grosjean.

News 24/7

24MEDIA NETWORK