Έτσι θα φτάσει τη Mercedes η Ferrari

Στην προσπάθειά της να μαζέψει τη διαφορά από την Mercedes στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Formula 1, η Ferrari δεν σταματά να πραγματοποιεί βελτιώσεις στο μονοθέσιό της. Δείτε το VIDEO.

Έτσι θα φτάσει τη Mercedes η Ferrari

Αν υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να ανταγωνιστεί τη Mercedes στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Ferrari. Ποιο είναι όμως το μυστικό της Scuderia;

Η επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1 έδωσε την απάντηση, δημοσιεύοντας ένα VIDEO, στο οποίο φαίνονται όλες οι αλλαγές και βελτιώσεις που έχουν γίνει στο μονοθέσιο της Ferrari κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Και είναι πράγματι πολλές.

Δείτε το VIDEO εδώ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA