Φέντερερ και Ποντόλσκι αποθεώνουν Ρόσμπεργκ

Η κατάκτηση του τίτλου της F1 από τον Νίκο Ρόσμπεργκ δεν έφεραν μόνο ενθουσιασμό στην οικογένειά του αλλά και σε δύο διάσημες προσωπικότητες του αθλητισμού.

Φέντερερ και Ποντόλσκι αποθεώνουν Ρόσμπεργκ

Δημοφιλία στα ύψη! Ο Νίκο Ρόσμπεργκ είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στον κόσμο της Formula 1 παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Λιούις Χάμιλτον και το πρώτο μεγάλο δώρο που δέχτηκε ο Γερμανός ήταν ένα φιλί στο μάγουλο από τη γυναίκα του Βίβιαν Σίμπολντ και την μητέρα του Σίνα.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτές που "τρελάθηκαν" από την επιτυχία του 31χρονου Γερμανού αλλά και δύο διάσημες αθλητικές φιγούρες από το χώρο του τένις και του ποδοσφαίρου, που θέλησαν να εκφράσουν τη χαρά τους για το επίτευγμα του Ρόσμπεργκ μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.

"Τρελή η πρώτη εμπειρία στην F1. Συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή Νίκο Ρόσμπεργκ και στην Mercedes. Μεγάλος σεβασμός σε όλους τους πιλότους", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο "βασιλιάς" του τένις, Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έζησε από πολύ κοντά τη μεγάλη μάχη για την πρωτιά μεταξύ Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ.

"Συγχαρητήρια, Νίκο! Υπερήφανος που έχω τον γρηγορότερο φίλο στον κόσμο", ήταν το σχόλιο από τον συμπατριώτη του Ρόσμπεργκ και άσο της Γαλατάσαραϊ, Λούκας Ποντόλσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ρόσμπεργκ ευχαρίστησε τους γονείς του με ένα συγκινητικό ποστάρισμα!
Θρίαμβος Ρόσμπεργκ, τον τίτλο η Mercedes
Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος πιλότων της Formula 1

News 24/7

24MEDIA NETWORK