Για σεξισμό κατηγορείται ο Hamilton

Χαμός έχει προκληθεί με την κίνηση του Lewis Hamilton να λούσει μία κοπέλα με σαμπάνια, όταν ανέβηκε στο βάθρο για να πανηγυρίσει την νίκη του στο Grand Prix της Σανγκάης.

Για σεξισμό κατηγορείται ο Hamilton

Την Κυριακή του Πάσχα, στην πίστα της Σανγκάης, ο πιλότος της Mercedes Lewis Hamliton πέτυχε μία μεγάλη νίκη. Ο ενθουσιασμένος του ήταν τέτοιος, που δεν δίστασε να προχωρήσει σε μία όχι και ευγενική "χειρονομία".

Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρε το μπουκάλι με την σαμπάνια και έλουσε μία κοπέλα που βρισκόταν στο βάθρο της απονομής. Η έκφραση του προσώπου της, δεν ήταν "ανάλογη" με την χαρά του Hamilton.

Η κίνηση του αυτή, πήρε μεγάλες διαστάσεις και έφτασε να κατηγορηθεί για σεξιστική συμπεριφορά. Για το γεγονός πήρε θέση ο οργανισμός Object που μάχεται κατά του σεξισμού εις βάρος των γυναικών, κατηγορώντας ευθέως τον Άγγλο οδηγό:

"Οι φωτογραφίες το δείχνουν ξεκάθαρα. Ρίχνει την σαμπάνια στο πρόσωπό της και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κοπέλα δεν συμμετείχε στην εκδήλωση χαράς του Hamilton. Θα έπρεπε να απολογηθεί αμέσως αφού όπως μπορούν όλοι να δουν, η κοπέλα δεν διασκέδασε με αυτή την κίνηση".

Δείτε την φωτογραφία με το εν λόγω σκηνικό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK