Hamilton και Alonso στα ελεύθερα

Με φόρα από τις νίκες του στα δύο προηγούμενα Grand Prix του πρωταθλήματος, ο Lewis Hamilton ήρθε πρώτος στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στη Σαγκάη. Δεύτερος ο Fernando Alonso, ο οποίος έκανε την έκπληξη της ημέρας με τη Ferrari, αφού ήταν ο ταχύτερος στον πρώτο γύρο των δοκιμαστικών. Δείτε αναλυτικά την κατάταξη.

Hamilton και Alonso στα ελεύθερα

Αισθητά βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Ferrari στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Σαγκάης, με τον Fernando Alonso να κάνει τον καλύτερο χρόνο, αφήνοντας στην όγδοη θέση τον Lewis Hamilton, ο οποίος ακούστηκε να παραπονιέται στους μηχανικούς για την ισορροπία του κρατήματος του μονοθεσίου του.

Ωστόσο, η όγδοη θέση δεν ήταν αρκετή για τον Βρετανό πιλότο, ο οποίος έκανε το comeback και ήρθε πρώτος στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και η W05. Στην τρίτη θέση κατετάγη ο ομόσταυλός του, Nico Rosberg ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν οι δύο Red Bull, με τους Daniel Ricciardo και Sebastian Vettel.

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Kimi Raikkonen, ο οποίος δεν κατάφερε να καταγράψει χρόνο στην πρώτη περίοδο των δοκιμαστικών, και ήρθε έβδομος στην δεύτερη.

Αναλυτικά η κατάταξη της πρώτης περιόδου:

Αναλυτικά η κατάταξη της δεύτερης περιόδου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK