GP Μ. Βρετανίας (FP2): Hamilton ξανά, προβλήματα για Rosberg

O Lewis Hamilton ήταν και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ο ταχύτερος πιλότος σε αντίθεση με τον Nico Rosberg που αντιμετώπισε προβλήματα.

GP Μ. Βρετανίας (FP2): Hamilton ξανά, προβλήματα για Rosberg

Μετά την πρωινή συννεφιά, ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του, με τη θερμοκρασία αέρα να ανεβαίνει στους 20 βαθμούς Κελσίου, με εκείνη του οδοστρώματος στους 33. Στο ξεκίνημα της διαδικασίας, ο Rosberg αντί να οδηγεί έπαιζε μπάλα, μιας και υπήρχε διαρροή υγρών στη W07. Από νωρίς ήταν ο teammate του αυτός που έδειξε το δρόμο ενώ με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Daniil Kvyat είχε μία έξοδο στη στροφή Club, με αποτέλεσμα να πληγώσει την εμπρός αεροτομή της Toro Rosso.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο μισάωρο για αλλαγή φρουράς στην κορυφή, με τον Vetel να βάζει τη μαλακή γόμα ελαστικών της Pirelli και να κατεβάζει τον καλύτερο χρόνο κατά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο. Όμως με τη χρήση της μαλακής γόμας οι χρόνοι άρχισαν να πέφτουν γενικά, με τον Hamilton να κατεβαίνει στο 1.31.660, την ώρα που από τη Mercedes ανακοίνωναν πως ο teammate του θα παρέμενε θεατής μέχρι το τέλος της 90λεπτης διαδικασίας.

Προβλήματα υπερθέρμανσης κράτησαν τον Jenson Button για πολλή ώρα στα γκαράζ και όταν βγήκε στην πίστα, η McLaren-Honda του ακουγόταν άρρωστη και έτσι επέστρεψε άμεσα στα pit. Μία μικρή έξοδος στη στροφή Becketts δεν είχε συνέπειες για τον Kimi Raikkonen

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ FP2

News 24/7

24MEDIA NETWORK