GP Μαλαισίας (FP1): Rosberg με διαφορά!

Ο Γερμανός ήταν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Hamilton.

GP Μαλαισίας (FP1): Rosberg με διαφορά!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Nico Rosberg τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πλαίσιο του δέκατου-έκτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, που διεξάγεται στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία. Ο οδηγός της Mercedes σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.35.227, χρησιμοποιώντας τη μαλακή γόμα ελαστικών της Pirelli, με τον χρόνο του να έρχεται περίπου στα μισά της 90λεπτης διαδικασίας.

Η επίδοση αυτή τον έφερε σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον teammate του και μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη του τίτλου, Lewis Hamilton, με τη Mercedes AMG Petronas να κάνουν άλλο ένα 1-2. Αμφότεροι είχαν τις… στιγμές τους, με τον Rosberg να έχει μία έξοδο στη στροφή 1 και τον Βρετανό να έχει ένα αξιοπρόσεκτο μπλοκάρισμα στη στροφή 9.

Ακολούθησαν οι Ferrari αλλά όντας στο δευτερόλεπτο από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ενώ αξιοσημείωτη ήταν η πέμπτη θέση για τον Fernando Alonso που χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος της Honda.

Όλα αυτά σε μία περίοδο που ξεκίνησε επεισοδιακά, όταν η Renault του Kevin Magnussen τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας καθεστώς κόκκινης σημαίας για 15 λεπτά. Στη γαλλική ομάδα ερευνούν το συμβάν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK