Grand Prix μπροστά στο "Μπερναμπέου"

Ισπανός επιχειρηματίας έχει προτείνει στον Bernie Ecclestone τη διεξαγωγή ενός αγώνα Formula 1 μπροστά από τα αξιοθέατα της Μαδρίτης. Δείτε videos.

Grand Prix μπροστά στο "Μπερναμπέου"

Η Μαδρίτη δεν κέρδισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η ιδέα της διεξαγωγής ενός Grand Prix στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Το ισπανικό Grand Prix φιλοξενείται ως γνωστόν στο Μοντμελό, τη Βαρκελώνη όπως έχει επικρατήσει, σε μια πίστα ιδιαίτερα αγαπητή σε ομάδες και οδηγούς που κάνουν δοκιμές το χειμώνα.

Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με τον Bernie Ecclestone ολοκληρώνεται το 2016 και δεδομένης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, ο Ισπανός επιχειρηματίας Antonio Mesquida έχει προωθήσει την ιδέα του στον ισχυρό άνδρα του σπορ, πατώντας φυσικά στην αδυναμία του Βρετανού για χρήματα και κυρίως για πρωτοποριακές ιδέες.

Ο Mesquida σκοπεύει να παρουσιάσει το πλάνο στη δήμαρχο Ana Botella, πλασάροντας την ιδέα να περάσουν τα μονοθέσια μπροστά από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της ισπανικής πρωτεύουσας: Από την πύλη Αλκαλά, στην πλατεία Σιμπέλες, στο μουσείο Πράδο, στην πλατεία Νεπτούνο (Ποσειδώνας) και θα τελειώνει στη λεωφόρο Καστεγιάνα στο ύψος του "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Πριν από έντεκα χρόνια o Fernando Alonso είχε κάνει με τη Renault επίδειξη στη λεωφόρο Καστεγιάνα κι ο Ecclestone είχε κάνει το ταξίδι στη Μαδρίτη.

Μια βόλτα στη Μαδρίτη με το Gran Turismo

Η βόλτα του Αλόνσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK