Η απάντηση της Corinna Schumacher στον 9χρονο φαν του συζύγου της

Η Corinna Schumacher έγραψε σε έναν 9χρονο Ιρλανδό φαν του Michael Schumacher, ο οποίος τη συγκίνησε με το δώρο που της έστειλε. Δείτε φωτογραφίες από το ξεχωριστό δημιούργημα του Aidan Gormley.

Η απάντηση της Corinna Schumacher στον 9χρονο φαν του συζύγου της

Ο εννιάχρονος Aidan Gormley ονειρεύεται να γίνει οδηγός αγώνων. Μέχρι να μεγαλώσει και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, καταγράφει τις εντυπώσεις του.

Τα όνειρα του ζωντάνεψαν στο χαρτί και έγιναν βιβλίο. Ο τίτλος του είναι "Περιπέτεια με τη Ferrari". Ο ήρωας, ο Τζόνι ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με την κατακόκκινη Ferrari του. Γνωρίζει τον ήρωα του, τον Michael Schumacher.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τον περασμένο Μάιο στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο εκδοτικός οίκος έστειλε ένα αντίτυπο στον Michael Schumacher με μια ιδιόχειρη αφιέρωση από τον Aidan. "Σε παρακαλώ γίνε καλύτερα, θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε κάποτε", έγραψε ο Aidan.

Φυσικά ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει τη δυνατότητα να διαβάσει το βιβλίο ακόμα, ούτε να απαντήσει στο μικρό του θαυμαστή. Αυτή τη δουλειά την ανέλαβε η σύντροφος ζωής του 45χρονου άνδρα, η Corinna Schumacher.

"Ο Michael μας είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει ποτέ. Σε ευχαριστούμε για τις θερμές ευχές και το υπέροχο δώρο. Για την οικογένειά μας είναι θαυμάσια βοήθεια", αναφέρει μεταξύ άλλων το γράμμα της Corinna.

Η Sabine Κehm, από την πλευρά της, αποκάλυψε: "Το βιβλίο συγκίνησε πολύ την Κορίνα. Όπως όλα τα γράμματα και τα δωράκια από πολλούς ανθρώπους, τους οποίους ευχαριστούμε".

"Ο Schumacher που τραυματίστηκε σοβαρά πριν από 249 ημέρες, κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK