H F1 πατάει γκάζι στο Contra.gr!

Είχαμε ουσιαστικά αρχίσει από πέρυσι τα πρώτα "τεστ εξέλιξης". Στο Μπαχρέιν είχαμε το δικό μας "γύρο σχηματισμού" αλλά ήρθε πλέον η ώρα να σβήσουν τα κόκκινα φώτα. "Εκκίνηση" λοιπόν στο "F1 Project" του Contra που σε κάθε γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα σας μεταφέρει νοερά στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα.

H F1 πατάει γκάζι στο Contra.gr!

Με αναλυτικά previews κάθε πίστας, αναλύοντας τη με αριθμούς, τις καλύτερες στιγμές των Grand Prix που έχουν προηγηθεί εκεί, στατιστικά ομάδων και οδηγών, όλες τις ειδήσεις που έχουν προκύψει μετά τον προηγούμενο αγώνα αλλά και εκτιμήσεις για όσα θα διαδραματιστούν εντός πίστας στις επίσημες διαδικασίες.

Από Πέμπτη μέχρι και Δευτέρα, το Contra θα "ντύνεται" σε αγωνιστικά χρώματα και θα σας παρουσιάζει βίντεο που αφορούν στην προετοιμασία των ομάδων για κάθε Grand Prix. Κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών και του αγώνα, θα σας παρέχουμε live ενημέρωση απ' όσα γίνονται στην πίστα, με σχόλιο και Live Timing, μετά το τέλος τους θα ακολουθεί blog με ματιές στο παρασκήνιο και όσα δεν θα δείτε στην τηλεόραση ενώ θα ανοίγουμε και δίαυλο επικοινωνίας, σχολιάζοντας μαζί το κάθε Grand Prix σε live chat μερικές ώρες μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα!

Όλα αυτά σε μία σεζόν που στο ξεκίνημά της, μας έχει προσφέρει εντυπωσιακούς αγώνες. Με τη Mercedes να έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις θεμελιώδεις αλλαγές των κανονισμών, έχοντας σε αυτή τη φάση της σεζόν σημαντικό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού. Το ευχάριστο είναι πως ακόμα κι όταν τα "ασημί βέλη" είναι μπροστά, όπως αποδείχθηκε στο Μπαχρέιν, το θέαμα δεν λείπει αφού η γερμανική ομάδα έως τώρα επιτρέπει στους Nico Rosberg και Lewis Hamilton να μάχονται εντός πίστας, χωρίς να καθορίζει αυτή τα αποτελέσματα.

Βέβαια είναι ακόμα νωρίς, έχουμε 16 "στροφές" μπροστά μας μέχρι να αναδειχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής και οι αντίπαλοι της Mercedes, η Red Bull Racing, η McLaren, η Ferrari, η Williams, η Force India και οι υπόλοιποι, δεν είναι διατεθειμένοι να πέσουν χωρίς μάχη. Κι αυτές τις μάχες, θα τις παρακολουθούμε από εδώ και πέρα μαζί. Καθίστε λοιπόν πίσω από το τιμόνι και ετοιμαστείτε να πατήσουμε γκάζι μαζί. Η F1, είναι στο Contra!

Για όλες τις εξελίξεις στην Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK