Η φλεγόμενη Mercedes του Hamilton (VIDEO)

Δείτε σε VIDEO τη W05 Hybrid του Lewis Hamilton να φλέγεται στην Ουγγαρία.

Η φλεγόμενη Mercedes του Hamilton (VIDEO)

Άτυχος για μία ακόμα φορά στάθηκε ο Lewis Hamilton που είδε τις προσπάθειές του να κατακτήσει την pole position για το Grand Prix Ουγγαρίας να γίνονται… στάχτη! Μόλις μερικά λεπτά μετά την έναρξη του Q1 στο Hungaroring, η W05 Hybrid άρχισε να καπνίζει και ο Βρετανός προσπάθησε να φτάσει μέχρι τα pit ελπίζοντας σε βοήθεια από την ομάδα του.

Ωστόσο, πλησιάζοντας την είσοδο του pit lane οι καπνοί έδωσαν τη θέση τους σε φλόγες, την ώρα που ο Hamilton έλεγε αγωνιωδώς μέσω ασυρμάτου πως δεν μπορούσε καν να ακινητοποιήσει το μονοθέσιό του!

Παρότι κατάφερε τελικά να σταματήσει σε σημείο που οι κριτές της πίστας βρέθηκαν άμεσα και με πυροσβεστήρες στα χέρια, δίπλα στο φλεγόμενο "ασημί βέλος", η ζημιά ήταν εκτενής. Αν και το μεγαλύτερο πλήγμα, είναι πως για έναν ακόμα αγώνα, ο Hamilton θα εκκινήσει από την ουρά.

Δείτε το VIDEO.

Βέβαια επαναλαμβανόμενες ατυχίες, παύουν να είναι ατυχίες, με αποτέλεσμα ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής να δηλώσει: "Νομίζω πως έχουμε ξεπεράσει το σημείο που αφορά μόνο στην ατυχία. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά".

Μήνυμα ελήφθη από τον εκτελεστικό διευθυντή της Mercedes AMG, Toto Wolff, που δήλωσε από την πλευρά του: "Νιώθω πραγματικά απογοητευμένος γι’ αυτό που συνέβη στον Lewis. Δουλεύουμε σκληρά για να παρέχουμε στους οδηγούς μας το καλύτερο μονοθέσιο και η εικόνα μίας Mercedes να φλέγεται, δεν είναι αυτή που θέλουμε. Ζητώ συγνώμη στον Lewis και τους υποστηρικτές του".

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK