H Force India βάζει μπλόκο στη Marussia

Οι ελπίδες της Marussia για επιστροφή στη Formula 1 εξανεμίστηκαν, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα της ομάδας να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το περσινό μονοθέσιο.

H Force India βάζει μπλόκο στη Marussia

Η Marussia υπέκυψε στα οικονομικά προβλήματά της, απουσιάζοντας από τους τρεις τελευταίους αγώνες την περασμένη σεζόν. Η βρετανική ομάδα κατέβαλε το ποσό που χρειαζόταν για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στην Αυστραλία τον επόμενο μήνα, ωστόσο δεν είχε χρόνο για την κατασκευή νέου μονοθεσίου.

Ως εκ τούτου ζήτησε να χρησιμοποιήσει το περσινό μονοθέσιο και χρειαζόταν την ομόφωνη συμφωνία των υπόλοιπων ομάδων, προκειμένου το αίτημά της να γίνει δεκτό, κάτι που τελικά δεν έγινε, αφού η Force India διαφώνησε.

"Ήθελαν να συμμετέχουν με το περσινό μονοθέσιο και το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό", δήλωσε ο επικεφαλής της Formula 1, Bernie Ecclestone στην "Independent". "Έπρεπε να συμφωνήσουν όλες οι ομάδες και δεν συμφώνησαν. Τα χρήματα που θα έπαιρναν μοιράζονται στις ομάδες που τρέχουν. Αυτός είναι ένας καλός λόγος υποθέτω.

Ίσως και οι άλλες ομάδες να ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το μονοθέσιο της περσινής σεζόν. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό για μια ομάδα, πρέπει να γίνεται για όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK