Η... γκρίνια του Ρόσμπεργκ

Τα παράπονά του μέσω του team radio έκανε ο Νίκο Ρόσμπεργκ κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μπαχρέιν, συμβουλεύοντας την ομάδα του να προειδοποιήσει τον Χάμιλτον για τις κινήσεις του κατά τη διάρκεια της "μονομαχίας" τους.

Η... γκρίνια του Ρόσμπεργκ

Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ έδωσαν μάχες σώμα με σώμα στο Grand Prix του Μπαχρέιν, με τον Βρετανό να είναι ο τελικός νικητής, κάνοντας 2 τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε με δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα, ο ομόσταυλός του ήταν καλύτερος από τον ίδιο, με τον Γερμανό μάλιστα να εκφράζει τα παράπονά του για τον Χάμιλτον μέσω του team radio.

Πιο συγκεκριμένα, στον 18ο γύρο, ο Ρόσμπεργκ επιχείρησε να προσπεράσει τον teammate του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 ανέκτησε το προβάδισμα, ενώ το ίδιο έκανε και σε παρόμοιες περιπτώσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι κινήσεις του Χάμιλτον ενόχλησαν τον Ρόσμπεργκ, ο οποίος γκρίνιαξε στην ομάδα του, δηλώνοντας μέσω της ενδοεπικοινωνίας: "Προειδοποιήστε τον. Αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό".

Δείτε τα highlights από τον αγώνα στην πίστα του Σακχίρ...

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Πάνου Σεϊτανίδη: Εμφυλίων ανάγνωσμα

GP Μπαχρέιν: Χάμιλτον στον εμφύλιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK