Η καταστροφή του Vettel ήρθε από το πουθενά

Ο Sebastian Vettel μίλησε για την αστοχία του ελαστικού της Pirelli.

Η καταστροφή του Vettel ήρθε από το πουθενά

Πολλά ερωτηματικά έφερε στο στρατόπεδο της Ferrari η αστοχία του πίσω δεξιού ελαστικού του Sebastian Vettel στον 27ο γύρο του αυστριακού Grand Prix. Ο Γερμανός βρισκόταν στην πρωτοπορία όταν ξαφνικά το λάστιχό του εξερράγη στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού, αναγκάζοντάς τον σε οδυνηρή εγκατάλειψη.

«Άκουσα το ελαστικό να διαλύεται όμως η έκρηξή του ήρθε από το πουθενά! Μέχρι εκείνο το σημείο απέδιδε κανονικά, όλα ήταν καλά και έδειχναν υπό έλεγχο. Ακόμα και οι πιέσεις ήταν στα ίδια επίπεδα με τους προηγούμενους γύρους. Δεν ξέρω τι συνέβη, ακόμα και η απόδοση των ελαστικών ήταν σταθερή και δεν είχαμε κανένα αρνητικό σημάδι», είπε ο Vettel στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Αυτή η εγκατάλειψη στέρησε από τον Γερμανό την ευκαιρία για ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, παρέμεινε στους 96 βαθμούς και πλέον στην τρίτη θέση της κατάταξης τον «έπιασε» ο teammate του Kimi Raikkonen.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA