Η Marussia τιμά τον Bianchi

Όπως ενδεχομένως έχετε ήδη παρατηρήσει στα ρεπορτάζ μας για τις τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Ρωσίας, η Marussia συμμετέχει στον δέκατο-έκτο αγώνα της σεζόν με μόνο ένα μονοθέσιο. Και εξήγησε το γιατί σε ανακοίνωσή της…

Η Marussia τιμά τον Bianchi

"Θα τρέξουμε με ένα μονοθέσιο στο Σότσι, ως ένδειξη σεβασμού στον οδηγό μας, Jules Bianchi, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Γιοκαΐτσι της Ιαπωνίας. Έχουμε ενημερώσει τους τη FIA ότι αποσύραμε το δεύτερο μονοθέσιο μας. Αν και στο Σότσι βρίσκεται ο αναπληρωματικός μας οδηγός, Alexander Rossi, κρίναμε πως η παρουσία ενός μονοθεσίου, αυτό με τον Max Chilton, είναι η κατάλληλη κίνηση υπό τις δύσκολες για όλους μας συνθήκες.

Οι μηχανικοί του Jules ετοίμασαν το δεύτερο μονοθέσιο, το οποίο πέρασε τον τεχνικό έλεγχο και είναι έτοιμο να λάβει μέρος, όμως θα παραμείνει στο γκαράζ του όλο το τριήμερο. Ως ένδειξη συμπαράστασης στον Jules και την οικογένειά του, η ομάδα και τα μονοθέσιά της θα φέρουν το αυτοκόλλητο «#JB17», προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι ο Jules, αν και δε βρίσκεται στο Σότσι, θα “τρέχει” με την Marussia F1".

News 24/7

24MEDIA NETWORK