H McLaren ζήτησε να τρέξει ο Alonso!

Ο Ron Dennis επιχειρεί να αλλάξει την απόφαση των γιατρών της FIA.

H McLaren ζήτησε να τρέξει ο Alonso!

Μπορεί την Πέμπτη το ιατρικό επιτελείο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού να έκρινε πως ο Fernando Alonso δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ωστόσο η ομάδα του δεν λέει να το δεχτεί!

Μετά την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, ο ισχυρός άνδρας της McLaren, Ron Dennis, συνοδευόμενος από τον team manager, Dave Redding, βρέθηκαν στο κέντρο ελέγχου του αγώνα.

Εκεί συνομίλησαν με παράγοντες της FIA, ανάμεσά τους και ο ιατρικός έφορος, Καθηγητής Jean-Charles Piette, που είναι ο άνθρωπος που άναψε το κόκκινο φως για τη συμμετοχή του Alonso στον αγώνα του Σακχίρ. Κι αυτό διότι εντόπισε ράγισμα στα πλευρά του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Η συμμετοχή του Dennis σε αυτή την προσπάθεια καταδεικνύει πόσο σημαντικό είναι για τη McLaren να αλλάξει η συγκεκριμένη απόφαση, δεδομένου πως ο Βρετανός έχει πλέον ρόλο... παρατηρητή.

Από την πλευρά της ιστορικής ομάδας, εκπρόσωπός της είπε στο motorsport.com πως υπάρχει ανοιχτός διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές, αν και αμφότερες έχουν ως προτεραιότητα την υγεία του οδηγού.

Προς το παρόν δεν έχει αλλάξει κάτι, ο Alonso παραμένει στα "pits" και ο εφεδρικός οδηγός της McLaeren, Stoffel Vandoorne, είναι έτοιμος να λάβει μέρος στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, τη μάχη των κατατακτήριων και τον αγώνα της Κυριακής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK