"Η μικροκάμερα ευθύνεται για τη ζημιά στον Schumacher"

Φως στα αίτια της εγκεφαλικής βλάβης που έχει υποστεί ο Michael Schumacher μετά το ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο κάνοντας σκι επιχειρεί να ρίξει ο Γάλλος σχολιαστής Ζαν Λουί Μονσέ, ο οποίος υποστηρίζει πως η ζημιά προήλθε από την μικροκάμερα που υπήρχε στο κράνος του Γερμανού.

"Η μικροκάμερα ευθύνεται για τη ζημιά στον Schumacher"

Στην μικροκάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του και διαπέρασε τον εγκέφαλο του και όχι στην σύγκρουση με τον βράχο οφείλεται σύμφωνα με τον Γάλλο σχολιαστή της Formula 1, Ζαν Λουί Μονσέ η εγκεφαλική βλάβη του Michael Schumacher.

Ο Μονσέ γνωστοποίησε την εκτίμησή του μετά από συνομιλία που είχε με τον γιο του Γερμανού, ο οποίος ήταν μαζί του τη στιγμή του ατυχήματος. Συγκεκριμένα είπε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: "Το πρόβλημα για τον Michael δεν ήταν το χτύπημα, αλλά η τοποθέτηση της μικροκάμερας στο κράνος του που τραυμάτισε τον εγκέφαλό του".

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 βρίσκεται στο σπίτι του στο Γκλαντ της Ελβετίας ξυπνά πολύ αργά. "Είδα τον γιο του και μου είπε ότι ο Schumi ξυπνά πολύ πολύ αργά. Παρά το γεγονός πως τα πράγματα εξελίσσονται πολύ αργά έχει όλη τη ζωή μπροστά του για να επιστρέψει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK