Η τέλεια ισορροπία του Rosberg

Ο νικητής του Grand Prix Κίνας έκανε λόγο για τέλειο για εκείνον τριήμερο

Η τέλεια ισορροπία του Rosberg

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίχθηκε το Grand Prix Κίνας για τον Nico Rosberg. Ο Γερμανός μετέτρεψε τη χθεσινή, πρώτη φετινή pole position, σε μία ακόμα νίκη! Ήταν η τρίτη σε ισάριθμους αγώνες φέτος, έκτη συνεχόμενη αν συνυπολογίσουμε και τις τρεις στο φινάλε της περασμένης σεζόν.

Έτσι έφυγε από τη Σαγκάη με βαθμολογικό προβάδισμα 36 πόντων από τον teammate του στη Mercedes, Lewis Hamilton. Μιλώντας μετά το τέλος του ασιατικού αγώνα, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

«Ήταν φανταστικές οι τελευταίες ημέρες για εμένα. Το τέλειο αγωνιστικό τριήμερο. Μόνο η εκκίνησή μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Όμως ευτυχώς κατάφερα να περάσω λίγο αργότερα τον Daniel (Ricciardo) και στη συνέχεια να ανοίξω διαφορά. Πρέπει να πω ότι ποτέ δεν είχα στο μονοθέσιό μου, τόσο τέλεια ισορροπία όσο σήμερα. Το μονοθέσιό μου ήταν τέλειο», είπε ο 30χρονος.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αφιερώσει αυτή τη νίκη, που ήταν η 17 στην καριέρα του, στην οικογένειά του: «Θέλω να ευχαριστήσω τις γυναίκες της ζωής μου. Τη σύζυγό μου, την κόρη μου και τη μητέρα μου. Η υποστήριξή τους είναι απίστευτη και μόνο έτσι μπορώ να πετύχω όσα πετυχαίνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρώτος και στην Κίνα ο Rosberg!
Η διαφωνία Vettel-Kvyat!

News 24/7

24MEDIA NETWORK