Hamilton: "O Senna ο αγαπημένος μου, ήθελα να του μοιάσω"

Με την πρωτιά του στο Grand Prix της Σουζούκα, ο Lewis Hamilton ισοφάρισε τις νίκες του Ayrton Senna, ο οποίος ήταν ο αγαπημένος πιλότος του, όπως δήλωσε μετά από το τέλος του αγώνα.

Hamilton: "O Senna ο αγαπημένος μου, ήθελα να του μοιάσω"

Από το μεσημέρι της Κυριακής (27/9) ο Lewis Hamilton φιγουράρει στην 4η θέση της λίστας με τους πιλότους με τις περισσότερες νίκες στη Formula 1 παρέα με τον Ayrton Senna.

Κληθείς να σχολιάσει το ρεκόρ του αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα, ο Βρετανός δεν μπορούσε να περιγράψει τη χαρά του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά, είναι ωραίο που επιστρέψαμε εδώ ως ομάδα με το 1-2. Ευχαριστώ για τη δουλειά που έγινε για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε καλές εκκινήσεις. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω το γεγονός πως ήρθα σε έναν αγώνα, όπου λάτρευα να παρακολουθώ τον Ayrton να οδηγεί, και ισοφάρισα τις νίκες του. Ήταν ο αγαπημένος μου πιλότος και σαν παιδί ήθελα να του μοιάσω.

Είχε μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία εδώ. Είναι μία πολύ συγκινητική ημέρα. Είμαι γεμάτος χαρά και ζωή και χαίρομαι για όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να είμαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Χωρίς αυτούς δε θα ήμουν εδώ", δήλωσε αμέσως μετά από τη νίκη του στη Σουζούκα.

Διαβάστε ακόμη:

Hamilton και στην Ιαπωνία, 1-2 η Mercedes

News 24/7

24MEDIA NETWORK