Hamilton: "Παραπονιέται πολύ ο Rosberg"

Ο Lewis Hamilton μίλησε ξανά για τον Nico Rosberg, κατηγορώντας τον για... γκρίνια.

Hamilton: "Παραπονιέται πολύ ο Rosberg"

Νέα επίθεση εναντίον του Nico Rosberg εξαπέλυσε ο Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής κατηγόρησε τον ομόσταυλό του στη Mercedes ότι γκρινιάζει πολύ για κάθε μονομαχία τους.

"Έχετε δει ότι παραπονιέται για πολλά πράγματα. Αλλά το αφήνεις να γίνεται, επειδή απλά έτσι είναι. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το διαφορετικό background από το οποίο προερχόμαστε", δήλωσε αρχικά ο Hamilton, σε εκπομπή ανασκόπησης της φετινής σεζόν που θα προβληθεί στο "BBC".

"Σε αγωνιστικό επίπεδο, πρέπει να είναι σκληρός. Δεν μπορείς να είσαι καλός εκεί έξω και να λες 'έι, πάρε λίγο χώρο. Είναι δουλειά. Δεν είμαι εδώ για να κάνω φίλους, για να τερματίσω στον αγώνα και να πω 'ήταν ένας αξιαγάπητος αγώνας φίλε, ήσουν τόσο φιλικός μαζί μου, μου επέτρεψες να νικήσω'".

Ο Hamilton βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και για τις κόντρες που είχαν τη φετινή σεζόν οι δύο πιλότοι, ιδίως σε Ιαπωνία και ΗΠΑ, όπου ο Γερμανός θεώρησε ότι ο teammate του ήταν αρκετά επιθετικός.

"Υπάρχει η μία ευκαιρία και την αρπάζεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξαφανίζεις κάποιον ή κλέβεις, αλλά πρέπει να είσαι δυναμικός, σκληρός και άγριος στο όριο. Και ρωτήστε όποιον παγκόσμιο πρωταθλητή θέλετε, εάν είσαι στην εξωτερική, πρέπει να υποχωρήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK