Ικανοποίηση για Ricciardo

Ο οδηγός της Red Bull Racing έχει υψηλές προσδοκίες για το GP Μονακό.

Ικανοποίηση για Ricciardo

Η επίτευξη του ταχύτερου χρόνου στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Μονακό, ανέβασε σημαντικά τη ψυχολογία του Daniel Ricciardo. Ο οδηγός της Red Bull Racing καρπώθηκε της γνωστής, εξαιρετικής απόδοσης της RB12 στις αργές στροφές αλλά και της αναβαθμισμένης μονάδας ισχύος της Renault την οποία έχει στη διάθεσή του στον αγώνα του πριγκιπάτου.

"Προφανώς η νέα μονάδα ισχύος με βοήθησε αλλά νομίζω πως έχουμε και καλό μονοθέσιο για αυτή την πίστα. Έπαιξαν και τα δύο το ρόλο τους. Νιώθω αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι και αυτό είναι πολύ σημαντικό εδώ στο Μονακό. Μου αρέσει πολύ ο τρίτος τομέας της αγωνιστικής διαδρομής αν και αλλαγή στη δεύτερη κορυφή του συμπλέγματος στροφών της πισίνας δεν μου αρέσει πολύ. Η πρόκληση είναι μικρότερη", είπε ο Αυστραλός.

Τι είχε όμως να πει για τον ανταγωνισμό; Η πρωτιά που ήρθε με διαφορά άνω του μισού δευτερολέπτου δεν τον παρασύρει: "Περιμένω οι Mercedes να ανεβάσουν το ρυθμό τους αν και ελπίζω να καταφέρο ελπίζω να παραμείνω μπροστά τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK