"Ίσως και 3 χρόνια θα χρειαστεί ο Schumacher για να ανακάμψει"

O Michael Schumacher θα μπορούσε να ανακάμψει από τον τραυματισμό του στο κεφάλι, μέσα σε τρία χρόνια, υποστηρίζει ο γιατρός που τον φροντίζει από την πρώτη ημέρα του σοβαρού ατυχήματος που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο.

"Ίσως και 3 χρόνια θα χρειαστεί ο Schumacher για να ανακάμψει"

Ο Jean Francois Payen είναι γιατρός στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, και βρέθηκε στο πλευρό του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, μετά τον τραυματισμό του Γερμανού, τον Δεκέμβριο του 2013.

Ο Γάλλος γιατρός επισκέφθηκε πρόσφατα τον Michael, στο σπίτι της οικογένειας στην Ελβετία.

Ο "Schumi", μετά από 6 μήνες θεραπευτικής αγωγής στα νοσοκομεία της Γκρενόμπλ και της Γενεύης, τώρα ακολουθεί αποκατάστασης στο σπίτι του.

"Μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, είναι δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε ασφαλής πρόβλεψη για την εξέλιξη της υγείας του ασθενούς", δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του "RTL", ο Payen. Και πρόσθεσε με έμφαση: "Ελπίζουμε, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο".

Οι δηλώσεις αυτές ήρθαν μετά την συνέντευξη του Γάλλου γιατρού στην εφημερίδα "Parisien".

"Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα", επεσήμανε ο γιατρός, και συνέχισε: "Τώρα πλέον χρειάζεται υπομονή. Είμαστε σε ένα χρονοδιάγραμμα που μπορεί να πάρει από ένα μέχρι τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται κάτω από ιδανικές συνθήκες στο σπίτι του κι αυτό βοηθά στην ανάρρωσή του, όπως και το γεγονός ότι βρίσκεται στο σπίτι του".

Πηγή: News247

News 24/7

24MEDIA NETWORK