Καμία ενόχληση Vettel με Ecclestone

Ο Sebastian Vettel (και ο Nico Rosberg) δέχθηκε σκληρή κριτική από τον Bernie Ecclestone για τη μέχρι στιγμής εικόνα του στο πρωτάθλημα, ωστόσο με δηλώσεις του στο βρετανικό "Αutosport" ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται ενοχλημένος.

Καμία ενόχληση Vettel με Ecclestone

Ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της Ferrari στο εφετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Sebastian Vettel, o οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Bernie Ecclestone για τον ίδιο και τον Nico Rosberg.

"Είναι αρκετά μεγάλος για να έχει ακόμα απαιτήσεις. Εγώ ακόμα τα λέω αρκετά καλά μαζί του. Έχει πολύ συγκεκριμένη γνώμη για κάποια πράγματα, αλλά δεν ενοχλούμαι ιδιαίτερα. Κοιτάω τη δουλειά μου και προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ καλύτερο και για εμένα και για την ομάδα. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου. Αυτό ήρθα να κάνω εδώ", είπε αρχικά ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στη συνέχεια σχολίασε: "Μέχρι στιγμής, όλα πάνε πολύ καλύτερα από ότι μπορούσε να φανταστεί ο οποιοσδήποτε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Έχουμε αρκετές παρουσίες στο βάθρο και μία νίκη στη Μαλαισία. Είναι κατά μία έννοια, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δουλεύουν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι σε αυτή την ομάδα. Χρειάζεται όμως ακόμα χρόνος. Δεν ξέρω να σας πω πόσος ακριβώς. Αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, θεωρώ ότι σύντομα θα βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο με τη Mercedes".

Οι Ferrari και Honda είναι οι πρώτοι κατασκευαστές κινητήρων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν μάρκες αναβάθμισης και ο Sebastian Vettel εμφανίστηκε προσγειωμένος: "Όλοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αναβαθμίσεις. Εμείς επιλέξαμε να πάρουμε μία εδώ. Ελπίζουμε όλοι ότι θα κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Σαφώς όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε θαύματα, ειδικά από τη μία μέρα στην άλλη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK