Κατάφερε να επικοινωνήσει με τα μάτια ο Σουμάχερ

Η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται να βελτιώνεται σταδιακά καθώς, δημοσίευμα της "Mirror" αναφέρει ότι ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του χρησιμοποιώντας τα βλέφαρά του.

Κατάφερε να επικοινωνήσει με τα μάτια ο Σουμάχερ

Ο κίνδυνος για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ μετά το σοβαρότατο ατύχημά του φαίνεται πως έχει περάσει και κάθε μέρα που περνά η κατάσταση του 45χρονου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή σταδιακά βελτιώνεται.

Τελευταία νέα μάλιστα της "Mirror" , αναφέρουν ότι ο Σουμάχερ κατάφερε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του χρησιμοποιώντας τα βλέφαρά του. Εκτός αυτού , σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι.

Οι γιατροί της κλινικής της Ελβετίας υπολογίζουν πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορεί να βρίσκεται και σε όρθια στάση κάνοντας χρήση ενός ηλεκτρονικού αμαξιδίου που θα ελέγχεται μέσα από το στόμα του.

Κροατικά μέσα υποστηρίζουν, επίσης, ότι οι γιατροί Ντάρκο Τσούμπι και Βέντραν Ντελέτις έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό μικροτσίπ που επιτρέπει στον ασθενή να ανακτήσει μέρος της κίνησης και της ομιλίας του, και ότι αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στην περίπτωση Σουμάχερ.

Διαβάστε ακόμη:

Εξιτήριο ο Schumacher, ξύπνησε από το κώμα!

Μάνατζερ Σουμάχερ: "Ξυπνάει ο Μίκαελ"

Σε κώμα ο Σουμάχερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK