Καταθέτει αγωγή για την λίστα Λαγκάρντ ο Alonso

O Fernando Alonso περνάει στην... αντεπίθεση, μετά τη δημοσίευση των νέων ονομάτων της λίστας Λαγκάρντ, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικό του, δηλώνοντας πως θα καταθέσει αγωγή σε όσα ΜΜΕ αναπαράγουν το όνομά του.

Καταθέτει αγωγή για την λίστα Λαγκάρντ ο Alonso

Ο Ισπανός πιλότος της Formula 1 βρίσκεται στα 61 νέα ονόματα που διέρρευσαν και έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς στην HSBC. Αρκετά από τα ονόματα είναι ύποπτα για φοροδιαφυγή.

Ο Alonso πάντως αρνείται τις κατηγορίες και περνάει στην αντεπίθεση, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: "Έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου, Κουατρεκάσας και Γκονσάλβες Περέιρα, να καταθέσουν άμεσα αγωγές σε αρκετά ΜΜΕ για προσβολή του ονόματός μου, ύστερα από τη δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων μου, ειδικά όταν αναφέρεται ως υπόνοια η διάπραξη τυχόν φορολογικών αδικημάτων".

Ο 33χρονος πιλότος θεωρεί πως τέτοια ανυπόστατα, κατά τον ίδιο, δημοσιεύματα μπορούν να βλάψουν την εικόνα του.

Πάντως, σύμφωνα με την έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί, ο Alonso έχει περιουσιακά στοιχεία ύψους 37.000.000 ευρώ σε 4 διαφορετικούς λογαριασμούς της εν λόγω τράπεζας, χωρίς βέβαια να γίνεται γνωστό αν υπάρχει ζήτημα φοροδιαφυγής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK