Κάτω τα χέρια από τον Kvyat!

Με εμφατικό τρόπο η Toro Rosso ανακοίνωσε την παραμονή του Ρώσου πιλότου στην ομάδα μέχρι το 2017! Τον στηρίζουν παρότι δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή σεζόν.

Κάτω τα χέρια από τον Kvyat!

Το όνομα του Daniil Kvyat ακουγόταν πολύ τις τελευταίες μέρες, με τον Ρώσο να φέρεται στο στόχαστρο των Renault και Force India για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ωστόσο, δεν θα ετοιμάσει βαλίτσες αφού η Scuderia Toro Rosso ενεργοποίησε την οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους και για το 2017!

Ο Kvyat ξεκίνησε τη σεζόν στη «μεγάλη αδερφή» Red Bull Racing αλλά μία σειρά ατυχημάτων έδωσε την αφορμή που χρειαζόταν ο Helmut Marko, ο άνθρωπος που ουσιαστικά «κουμαντάρει» τις ομάδες της Red Bull, για να προβιβάσει τον Max Verstappen. Έτσι ο 18χρονος τότε Ολλανδός ανέβηκε στην RBR ενώ ο Ρώσος υποβιβάστηκε στην Toro Rosso.

Παρότι ο 22χρονος δεν έχει και την καλύτερη σεζόν, όντας συχνά και άτυχος, η ιταλική ομάδα μας αιφνιδίασε επεκτείνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία. Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση είχε τίτλο «κάτω τα χέρια σας», δίνοντας σαφή ψήφο εμπιστοσύνης στον οδηγό της.

Αυτό σημαίνει πως η STR θα πορευτεί και το 2017 με το δίδυμο Kvyat-Carlos Sainz Jr, αφού ο Ισπανός ήταν ήδη δεσμευμένος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK