Κερδίζει έδαφος για το 2016 ο Button

Την πρόθεση να πορευθεί και το 2016 με τον Jenson Button παρά να προωθήσει κάποιον νεαρό πιλότο έχει η McLaren, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που έκανε ο Eric Boullier στο περιθώριο των δοκιμαστικών του Grand Prix της Μόντσα.

Κερδίζει έδαφος για το 2016 ο Button

Η McLaren έχει τη δυνατότητα είτε να προωθήσει τον Stoffel Vandoorne, ο οποίος διαπρέπει στο GP2 είτε να ενεργοποιήσει εκ νέου τον Kevin Magnussen (σ.σ. είχε λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του 2014).

Εντούτοις, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής του αγωνιστικού τομέα Eric Boullier, η βρετανική ομάδα προτίθεται να συνεχίσει με τον Jenson Button στο πλευρό του Fernando Alonso και το 2016.

"H McLaren έχει μόνο δύο μονοθέσια, μόνο δύο θέσεις, διαθέτει δύο παγκόσμιους πρωταθλητές και σκοπεύουμε να τους κρατήσουμε. Ευελπιστούμε, πάντως, ότι ο Κέβιν και ο Στόφελ θα τρέξουν στη Formula 1.

Είναι πολύ καλοί πιλότοι και αν δεν καταφέρουμε να τους "φιλοξενήσουμε", θα τα δώσουμε όλα για να σιγουρευτούμε ότι θα μπορούν να αγωνιστούν την επόμενη χρονιά", ήταν τα λόγια του Boullier.

Ο Magnussen, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στο ντεμπούτο του στη Formula 1, αλλά στο τέλος της σεζόν παραγκωνίστηκε εξαιτίας της επιστροφής του Alonson, έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μείνει κι άλλη χρονιά στο περιθώριο.

Διαβάστε ακόμη:

GP Μόντσα (FP2): Κορυφή ξανά για τον Hamilton

News 24/7

24MEDIA NETWORK