Κόντεψε να ρίξει δευτερόλεπτο στις Ferrari ο Χάμιλτον

Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά ήταν ο Λιούις Χάμιλτον από τους ανταγωνιστές του για την pole position στον αυστραλιανό grand prix, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της νέας σεζόν στη Formula 1.

Κόντεψε να ρίξει δευτερόλεπτο στις Ferrari ο Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον το έπιασε από εκεί που το άφησε όντας έτοιμος για την πρώτη νίκη του στη νέα χρονιά της Formula 1. Ναι μεν Κίμι Ράικονεν και Ζεμπάστιαν Φέτελ θα είναι πίσω του στη γραμμή εκκίνησης, αφού ο Ντανιέλ Ρικιάρντο λόγω παραβίασης της κόκκινης σημαίας έπεσε όγδοος. Ταυτόχρονα όμως θα είναι πίσω, κάτι που σημαίνει ότι θα κληθούν να τον πιέσουν και να τον προσπεράσουν.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Βρετανός με τη Mercedes έκαναν έναν αψεγάδιαστο και ταχύτατο τελευταίο γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές και λίγο έλειψε η διαφορά του από τους υπόλοιπους ν' αγγίξει το ένα δεύτερο! Διότι την ώρα που αυτός τερμάτιζε με 1:21.164 ο δεύτερος Ράικονεν είχε 1:21.828!

Για να δούμε αν αυτή του η ταχύτητα και κυρίως η αυτοπεποίθηση που έχει πλημμυρίσει τον Χάμιλτον, απ' όσα κατάφερε πέρυσι, θα του χαρίσουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα στη διάρκεια του αγώνα.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ GRID ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK