Ξανά στα "μαχαίρια" Hamilton-Rosberg

Η κόντρα του Lewis Hamilton με τον Nico Rosberg δεν λέει να τελειώσει. Ο Γερμανός αρχικά κατηγόρησε τον Βρετανό για τον τρόπο που οδήγησε στο GP Κίνας και ο παγκόσμιος πρωταθλητής έδωσε τη δική του απάντηση.

Ξανά στα "μαχαίρια" Hamilton-Rosberg

"Δυσκόλεψε πολύ τον αγώνα μου στη μέση του Grand Prix. Το καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να δώσει το δικαίωμα στον Vettel για να με αναγκάσει να κάνω ένα πρόωρο πιτ στοπ. Έτσι δεν θα μπορούσα να τον απειλήσω στον υπόλοιπο αγώνα. Αυτό με ενόχλησε πολύ, γιατί ο Lewis πήγαινε πολύ αργά. Είπε και ο ίδιος πως σκεφτόταν μόνο τι θα κάνει ο ίδιος. Αυτό τα λέει όλα και με εκνευρίζει", τόνισε ο Nico Rosberg μετά από το τέλος του αγώνα στην Κίνα.

Οι δηλώσεις του Γερμανού δεν έμειναν ασχολίαστες από τον ομόσταυλό του, Lewis Hamilton, ο οποίος έδωσε την απάντησή του: "Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Δεν κοιτούσα καν τους καθρέφτες μου και δεν έσπρωχνα τον Nico πάνω στον Vettel. Αν ήθελε να πλησιάσει και να με προσπεράσει, θα μπορούσε να το κάνει. Όμως ήταν συνέχεια 4-5 δευτερόλεπτα πίσω μου. Δεν πλησίασε ποτέ αρκετά κοντά και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά του. Εγώ έκανα ό,τι μου ζήτησε η ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

GP Κίνας: Ο νόμος του Hamilton

News 24/7

24MEDIA NETWORK