Ξεκινά από την... ουρά: 35 θέσεις ποινής για τον Alonso

Ο Ισπανός θα εκκινήσει από την ουρά του grid το Grand Prix Βελγίου.

Ξεκινά από την... ουρά: 35 θέσεις ποινής για τον Alonso

Με το αριστερό ξεκίνησε το Grand Prix Βελγίου για τον Fernando Alonso. Μπορεί η αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος που ετοίμασε η Honda εκμεταλλευόμενη επτά από τα διαθέσιμα tokens εξέλιξης να ήταν στη διάθεσή του, όμως μία διαρροή υγρών στο ERS περιόρισε τον Ισπανό σε ρόλο θεατή στο FP1.

Τελικά αποδείχθηκε πως έπρεπε να αντικατασταθούν το τούρμπο, ο κινητήρα εσωτερικής καύσης, η MGU-K, η MGU-H, η CE αλλά και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Κάνοντας τα μαθηματικά, οι ποινές που προκύπτουν από τα παραπάνω φτάνουν τις 35 θέσεις στο grid του 13ου αγώνα της σεζόν!

Κι αυτό διότι ο Ισπανός βρισκόταν ήδη στο όριο, έχοντας χρησιμοποιήσει πέντε μονάδες από κάθε μέρος που αποτελεί την υβριδική μηχανή της Honda.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA