Ξέμεινε με τον Palmer η Renault!

Η λίστα υποψηφίων για τη θέση επίσημου οδηγού στη Renault F1 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 ήταν μακροσκελής, αλλά τελικά κατέληξαν στον... εκλεκτό.

Ξέμεινε με τον Palmer η Renault!

Ακούστηκαν πολλά ονόματα αλλά από αυτά, μόνο ο Nico Hulkenberg αποφάσισε να κάνει το αποφασιστικό βήμα, αφήνοντας τη Force India για τη γαλλική ομάδα.

Όσο για τη θέση του teammate του, η Renault κατέληξε στο να προτείνει μονοετή ανανέωση της συνεργασίας τους στον Kevin Magnussen. Ο Δανός κούνησε μαντήλι αφού όπως σας είπαμε μετακόμισε στη Haas και έτσι, οι Γάλλοι κατέληξαν στο να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Jolyon Palmer.

Φυσικά ο Βρετανός όχι μόνο δεν… τσίνησε για τη διάρκεια του συμβολαίου αλλά έκανε και τούμπες, αφού πριν από μερικές εβδομάδες θεωρούνταν αδύνατο να τον δούμε στα κιτρινόμαυρα και το 2017.

Ο πρωταθλητής του GP2 το 2014 και γιος του πρώην οδηγού αγώνων, Jonathan Palmer, έχει ήδη περάσει δύο σεζόν στο Ένστον, αφού το 2015 είχε ρόλο δοκιμαστή. Φέτος έκανε αγωνιστικό ντεμπούτο αλλά σε 19 Grand Prix, έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις ένα βαθμό, στη Μαλαισία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK