Ξεναγήθηκε στην νέα πίστα στη Ρωσία ο Φέτελ

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, έπειτα από τη νίκη του στο Grand Prix του Μπαχρέιν, βρέθηκε στη Ρωσία προκειμένου να πάρει μια ιδέα από τη νέα πίστα του Σόκι.

Ξεναγήθηκε στην νέα πίστα στη Ρωσία ο Φέτελ

Η υπό κατασκευή πίστα θα φιλοξενήσει το πρώτο Grand Prix επί Ρωσικού εδάφους όταν αυτό προστεθεί στο πρόγραμμα της Formula 1 και πιο συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2014 όπως ανακοινώθηκε από τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull είναι ο πρώτος που ξεναγήθηκε στους χώρους και τις εγκαταστάσεις της πίστας η οποία έχει μήκος 3.7 μίλια και είναι η τρίτη μεγαλύτερη μετά το Σίλβερστοουν και το Σπα. Εκεί θα διεξαχθούν και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες του 2014.

Ο 25χρονος δήλωσε για την εμπειρία του αυτή: "Είναι φοβερό προνόμιο να είσαι ο πρώτος πιλότος της Formula 1 που επισκέπτεται τη νέα πίστα του Σόκι. Αφού δοκίμασα ένα τμήμα της πίστας μπορώ από τώρα να δω πως θα έχει πλάκα να οδηγείς εδώ και το υπόλοιπο της πίστας είναι πολύ εντυπωσιακό. Ανυπομονώ να έρθω ξανά εδώ του χρόνου για το Grand Prix".

News 24/7

24MEDIA NETWORK