Lauda: "Εγωκεντρικοί μπάσταρδοι οι οδηγοί της F1"

Ο Niki Lauda εξήγησε ότι ο εγωισμός είναι απαραίτητο προσόν των πρωταθλητών της Formula 1, στην προσπάθειά του να κατευνάσει τα πνεύματα από την κόντρα που αναζωπυρώθηκε μεταξύ Lewis Hamilton και Nico Rosberg.

Lauda: "Εγωκεντρικοί μπάσταρδοι οι οδηγοί της F1"

"Ήμασταν πρώτοι και δεύτεροι και δεν νοιάζομαι για το εάν υπήρχε καυγάς, από τη στιγμή που ο Vettel ήταν τρίτος. Ένα είναι ξεκάθαρο: ο Λιούις είχε την pole position και ήλεγχε τον αγώνα από την αρχή ως το τέλος, οπότε δεν υπάρχει λόγος για διαφωνία", τόνισε αρχικά ο επίτιμος πρόεδρος της Mercedes.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής έχει δικαίωμα της εγωιστικής συμπεριφοράς, ο Lauda ήταν κάθετος: "Φυσικά και θα οδηγήσει εγωιστικά. Αυτοί οι τύποι... Εγώ τους αποκαλώ εγωκεντρικούς μπάσταρδους και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να κατακτήσεις τον τίτλο. Είναι το πιο παλιό πράγμα. Δεν υπάρχει φιλία εκεί έξω. Όταν τρέχεις, πρέπει να μάχεσαι".

Τέλος, για την αντίδραση του Γερμανού πιλότου μέχρι τον επόμενο αγώνα στο Μπαχρέιν, τόνισε: "Ο Nico θα ηρεμήσει. Όταν χάνεις από τον συμπαίκτη σου, πονάει. Όταν εγώ έχανα συνεχώς από τον Alain Prost, δεν ήμουν χαρούμενος. Από την άλλη, ο Nico είναι ένας άνθρωπος που επανέρχεται γρήγορα, οπότε ευτυχώς που υπάρχει μόνο μία εβδομάδα από το επόμενο GP, ώστε όλη αυτή η συζήτηση να σταματήσει άμεσα. Φυσικά και ο Lewis... δαγκώνει. Έχει το ταλέντο να δαγκώσει, αλλά ο Nico γίνεται πονηρός εάν δει την ευκαιρία. Μην ανησυχείτε".

Διαβάστε ακόμη

Ξανά στα "μαχαίρια" Hamilton-Rosberg

News 24/7

24MEDIA NETWORK