Μάσα: "Πρωτόγνωρο συναίσθημα..."

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του στις κατατακτήριες του αυστριακού Grand Prix, ο δικός μας, Πάνος Σεϊτανίδης, ρώτησε τον Φελίπε Μάσα για το τρυφερό ενσταντανέ με το γιο του και όλα όσα του έχει προσφέρει η οικογένειά του.

Μάσα: "Πρωτόγνωρο συναίσθημα..."

Η ερώτηση του Πάνου Σεϊτανίδη στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της FIA, με τους τρεις πρώτους των κατατακτήριων δοκιμών:

Φελίπε, είδαμε μία πολύ συναισθηματική στιγμή με τη σύζυγο και το γιο σου. Μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια που πέρασες με το ατύχημα και τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν, πόσο σημαντική ήταν η στήριξη της οικογένειάς σου; Επίσης, τι σου είπε ο γιος σου; Τι αισθάνθηκες όταν τον κοίταζες εκείνη τη στιγμή;

"Πραγματικά, βρισκόμουν πολύ κοντά στην οικογένειά μου. Όταν ήμουν παιδί, με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδερφό μου, την αδερφή μου - πηγαίναμε πάντα μαζί στους αγώνες. Είχα πάντα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου κι αργότερα από τη σύζυγο, το γιο μου... Είναι μία υπέροχη στιγμή. Όταν τον είδα ήταν σαν να... Δεν με είχε ξαναδεί στην πρώτη θέση, επομένως ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Είναι ένα συναίσθημα που κάνει τον πατέρα να αισθάνεται καλά, να βλέπει ότι ο γιος του τον καμαρώνει στην κορυφή. Και σίγουρα μου δίνει επιπλέον κίνητρο. Αποτελεί μέρος όλων όσων έχω πετύχει στην καριέρα μου, επομένως είναι σίγουρα ένα υπέροχο συναίσθημα. Ελπίζω ότι μπορούμε να δώσουμε έναν καλό αγώνα αύριο, με τον γιο μου και όλη την οικογένειά μου να παρακολουθεί από το σπίτι".

Διαβάστε ακόμη:

GP Αυστρίας (QF): Pole μετά από 6 χρόνια για Massa

News 24/7

24MEDIA NETWORK