Μάθε μπαλίτσα!

Vettel και Ricciardo "δάμασαν" τη στρογγυλή θεά στα paddock του Hungaroring.

Μάθε μπαλίτσα!

Στο περιθώριο των Grand Prix όπου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, οι οδηγοί της Formula 1 έχουν λίγες ευκαιρίες για να… ξεσκάσουν. Όταν βρίσκουν ευκαιρία να απεμπλακούν από συσκέψεις, υποχρεώσεις χορηγών, φωτογραφίσεις, δημοσιογράφους κτλ, το διασκεδάζουν.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Ουγγαρία με πρωταγωνιστές τους δύο οδηγούς της Red Bull Racing, Sebastian Vettel και Daniel Ricciardo. Στην πλειάδα επισκεπτών που είχαν στα paddock, βρέθηκε και η Kitti Szasz. Ποια είναι η δεσποινίς ίσως αναρωτηθείτε και όχι άδικα. Έχουμε όμως την απάντηση. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του freestyle football παγκοσμίως. Φυσικά ουγγρικής καταγωγής.

Ο κοινός χορηγός την έφερε στο "Σταθμό Ενέργειας" της Red Bull Racing, φυσικά δεν αμέλησε να φέρει μαζί και τη μπάλα και… το παιχνίδι ξεκίνησε! Προφανώς πιο εξοικειωμένος ο Vettel, παίζει άλλωστε στην Nazionale Piloti, την ομάδα των οδηγών της Formula 1. Έχει άλλωστε ποδοσφαιρική παιδεία, λόγω καταγωγής, ενώ είναι υποστηρικτής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Από την άλλη, μπορεί στα μέρη του Ricciardo να προτιμούν το ράγκμπι αλλά ο Αυστραλός, νικητής χθες στην Ουγγαρία, δεν περιορίστηκε σε ρόλο θεατή. Δείτε τις φωτογραφίες!

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK