Με νέο σασί ο Gutierrez

Το σασί του οδηγού της Haas F1 ράγισε στο ατύχημα της Αυστραλίας.

Με νέο σασί ο Gutierrez

Μπορεί η προσοχή όλων να στράφηκε στον "ιπτάμενο" Fernando Alonso αλλά "θύμα" του ατυχήματος του 18ου γύρου του Grand Prix Αυστραλίας ήταν και ο Esteban Gutierrez. Μάλιστα για τον Μεξικανό οδηγό, οι συνέπειες δεν περιορίστηκαν στην εγκατάλειψη από τον αγώνα της Μελβούρνης.

Το σασί της Haas F1 είχε ραγίσει, με αποτέλεσμα να σταλεί πίσω στην ευρωπαϊκή βάση της ομάδας για να επισκευαστεί. Ο επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας, Guenther Steiner, εξήγησε το γιατί: "Στείλαμε το σασί στη βάση μας, για να ελεγχθεί και επιδιορθωθεί. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει εδώ στο Μπαχρέιν".

Έτσι κι έγινε, εντοπίστηκε μάλιστα και η ακριβής ζημιά και επιδιορθώθηκε. Μάλιστα το συγκεκριμένο σασί βρίσκεται ήδη στην πίστα του Σακχίρ αν και ο Gutierrez θα χρησιμοποιήσει το εφεδρικό.

Όμως ενδιαφέρον είχαν όσα είπε ο οδηγός της Haas σχετικά με το τι "πλήγωσε" την VF-16, αφού μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Μπαχρέιν, είπε πως κατά τη γνώμη του η ζημιά δεν προκλήθηκε από τη σύγκρουση με τη McLaren του Alonso αλλά από τους αδέξιους χειρισμούς κατά την απομάκρυνσή του με γερανό από το χώρο διαφυγής του Άλμπερτ Παρκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK