Μηνύματα αισιοδοξίας στην Caterham

Την ύπαρξη τριών ενδιαφερόμενων επενδυτών για την Caterham, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης από τον περασμένο Οκτώβριο, γνωστοποίησε ο Henry Shinners με δηλώσεις του στο BBC.

Μηνύματα αισιοδοξίας στην Caterham

"Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την επιβίωση της ομάδας, επομένως δεν έχουμε ορίσει προθεσμία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διαχειριστής Henry Shinners στο "BBC".

Ο εταίρος της Smith & Williamson, πάντως, παραδέχθηκε πως δεν είναι θετικό το γεγονός ότι αρκετοί απολυμένοι υπάλληλοι της Caterham αναζητούν νέες θέσεις εργασίας, καθώς "οι τρεις ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα βρουν μια εντελώς διαλυμένη ομάδα".

Η βρετανική ομάδα οδηγήθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης τον Οκτώβριο και προέβη σε απολύσεις 230 υπαλλήλων, ενώ απουσίασε αναγκαστικά από το Grand Prix των ΗΠΑ και της Βραζιλίας, προτού επιστρέψει στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, εκείνον του Άμπου Ντάμπι.

Η είδηση περί ενδιαφέροντος από τρεις επενδυτές ήταν η δεύτερη χαρμόσυνη του Δεκεμβρίου, αφού πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε να επιτραπεί η χρήση του ίδιου μονοθεσίου, προκειμένου να καταστεί ευκολότερη η εύρεση νέου ιδιοκτήτη.

Τα δοκιμαστικά τεστ ενόψει της νέας σεζόν αρχίζουν την 1η Φεβρουαρίου, ενώ το πρώτο Grand Prix θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου επί αυστραλιανού εδάφους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK