Μπάτον: "Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Ο Τζένσον Μπάτον θα ριχτεί για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη μάχη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Formula 1 οδηγώντας το μονοθέσιο της McLaren και πλέον αισθάνεται έτοιμος να κατακτήσει τον τίτλο.

Μπάτον: "Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Στην πρώτη του σεζόν στη McLaren ο 32άχρονος Βρετανός κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη των οδηγών και την περυσινή αγωνιστική περίοδο έκανε τρία βήματα παραπάνω καταλαμβάνοντας τη δεύτερη. Οπότε, το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ευελπιστεί να είναι... το τρίτο και φαρμακερό:

"Η πρώτη μου σεζόν στη McLaren φανταζόμουν ότι θα ήταν πολύ δύσκολη, αφού βρισκόμουν σε μία νέα ομάδα, αλλά ήταν μία πολύ καλή σεζόν στην οποία έμαθα πολλά. Πέρυσι, έχω την αίσθηση ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα με το μονοθέσιο που είχα, ότι έγινα μέλος αυτής της ομάδας, όχι μόνο ως οδηγός, άλλα ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας. Οπότε, φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αφού έχουμε τα πάντα".

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 μίλησε και για τις σχέσεις του με το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας: "Η σχέση που έχω με τους μηχανικούς είναι πολύ καλή, υπάρχει απόλυτη κατανόηση μεταξύ μας. Το να κατακτούσαμε τα πάντα θα ήταν εκπληκτικό, αλλά είναι εντυπωσιακό πώς έχουμε αναπτύξει μία τόσο στενή σχέση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK