Ντεμπούτο για Ocon

Ο Γάλλος αντικαθιστά τον Rio Haryanto στο τιμόνι της Manor Racing.

Η έναρξη του δεύτερου μισού της αγωνιστικής σεζόν για τον μαγικό κόσμο της Formula 1 συνοδεύεται από διαφοροποίηση στη λίστα των οδηγών που πατάνε γκάζι! Αυτή αφορά στη Manor Racing όπου ο Rio Haryanto αποτελεί παρελθόν. Στη θέση του θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του 2016 ο Esteban Ocon!

H αλλαγή δεν ήρθε βάσει απόδοσης στην πίστα, αν και ο οδηγός από την Ινδονησία υστερούσε του teammate του, Pascal Wehrlein (καλύτερος τερματισμός στη 15η θέση, στο Μονακό). Η Manor προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιατί σταμάτησε η… ροή χρημάτων από τους χορηγούς του Haryanto.

Όσο για τον Ocon, θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του αύριο. Ανήκει στη Junior ομάδα της Mercedes, οδηγεί για αυτή στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (DTM), ενώ παράλληλα εκτελούσε έως τώρα και χρέη δοκιμαστή στη Renault F1.

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA