Ντεμπούτο στην F1 για Rossi

Αντικαθιστά αναπάντεχα τον Max Chilton στο τιμόνι της Marussia.

Ντεμπούτο στην F1 για Rossi

Την πρώτη του συμμετοχή σε Grand Prix της Formula 1 θα πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Alexander Rossi! O 22χρονος που πριν από μερικές εβδομάδες άλλαξε στρατόπεδο και από δοκιμαστής της Caterham ανέλαβε αντίστοιχο ρόλο στη Marussia, εντελώς αναπάντεχα ανακοινώθηκε πως θα κάνει στο Βέλγιο το μεγάλο βήμα!

Από πλευράς Marussia έγινε λόγος για… "ειδικές συνθήκες" με τις κακές γλώσσες να αναφέρουν προβλήματα στις… πληρωμές από την πλευρά του οδηγού - χορηγού Max Chilton. Πάντως ο Βρετανός, έσπευσε να δώσει τη δική του διάσταση επί του θέματος μέσω ανακοίνωσης εκπροσώπου του: "Έδωσε εθελοντικά τη θέση του για τον αγώνα του Spa, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προσελκύσει περισσότερα κεφάλαια “πουλώντας” αυτήν τη θέση. Ο Max θα είναι παρών στον αγώνα και στη διάθεση της ομάδας για να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο. Η Marussia είναι αυτήν τη στιγμή σε συζητήσεις με διάφορους επενδυτές και αναμένεται η κατάσταση να επιλυθεί πριν από τον επόμενο αγώνα της Formula 1, στη Monza".

Όπως και να έχει, ο Rossi που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα GP2, θα έχει την ευκαιρία του. Θα είναι μάλιστα ο πρώτος αμερικανός που θα συμμετάσχει σε αγώνα της F1 εδώ και έξι χρόνια, με τελευταίο εκπρόσωπο των ΗΠΑ, τον Scott Speed το 2007.

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK